Gå til Låne Guidens startside, alt om lån

Dan-Aktiv A/S

laan forbrugslaan dan aktiv as lån

God service
Har du ikke været kunde hos DAN-AKTIV før, skal du vide, at vores ydelser er bygget op omkring god service.
Det betyder, at vores mål er at gøre det så nemt og overskueligt som overhovedet muligt for vores kunder at handle med os. Det gælder både ansøgning om optagelse og afvikling af lånet.

Så nemt er det
Du udfylder en låneansøgning. I den fortæller du os, hvor stort et lån du ønsker. Vi kan tilbyde dig alt mellem 2.000 kr. og 40.000 kr. Låneansøgningen sender du til os med e-mail.

Vi vurderer ansøgningen samme dag og kontakter dig i løbet af tre dage.

Hvis du vil se flere oplysninger
Check gerne vores lånebestemmelser og lånebetingelser før du udfylder låneansøgningen. Du kan også nemt beregne, hvor stor en månedlig udgift du vil have - og hvor lang din afviklingsperiode skal være. Det kan du se ved at lege med regnemaskinen.

 

www.danaktiv.dk

Ferie rejse

Hej

Jeg vil spørge om jeg kan låne 10,000,- kr. og jeg skal til Ilulissat 6 februar.

Og jeg betaller vær måned til jer, for jeg har allerede lån fra jer.

2010-01-28 | Esther Petersen Anmeld

lånebeløb

hvor kan jeg se hvad jeg skylder jer?
kb.pedersen@jubii.dk

2009-11-27 | kbpedersen Anmeld
Tilfør kommentar

Lån op til 40.000 kr. Her og nu

Udfyld og indsend låneansøgningen elektronisk. Så kan du få en telefonisk lånebekræftelse inden for 15 minutter. Hvis du sender ansøgningen med brevpost, skal du påregne, at der vil gå 2 hverdage, inden du hører fra os. I begge tilfælde får du tilsendt checken max. 3 hverdage efter, at du har modtaget lånebekræftelsen. Men du er også velkommen til at ringe på telefon 35 25 60 80. Vi hjælper dig gerne med at udfylde din låneansøgning, så du få dage efter kan få svar og indgå den låneaftale, der udløser en check fra DAN-AKTIV.

I'm rlaely into it, thanks for this great stuff!

I'm rlaely into it, thanks for this great stuff!

2011-12-24 | Danyon Anmeld

Ferie rejse

Hej

Jeg vil spørge om jeg kan låne 10,000,- kr. og jeg skal til Ilulissat 6 februar.

Og jeg betaller vær måned til jer, for jeg har allerede lån fra jer.

2010-01-28 | Esther Petersen Anmeld
Tilfør kommentar

Renterne kan trækkes fra i skatten

Det koster naturligvis renter at låne penge - men alle renterne kan trækkes fra på selvangivelsen. F.eks. vil de samlede renter på et 24 mdr. lån på 10.000 kr. være 2.562 kr. - men når skattefordelen medregnes, betaler du selv kun 1.742 kr. i renter


Interaktiv finansieringsberegner
Lånebeløb  
Antal måneder  
Månedligt afdrag  
 
 Her kan du beregne, hvad din månedlige udgift vil være - indtast blot lånebeløb og afdragsperiode.
Indtast max. 40.000 kr.

Gå til lånebestemmelser
 

 

Vil du låne?
Udfyld og afsend låneansøgningen. Så har du mulighed for at få svar pr. telefon samme dag. Du er også velkommen til at ringe på telefon 35 25 60 80. Vi hjælper dig gerne med at udfylde låneansøgningen.
For at opnå et lån hos DAN-AKTIV skal du:

være myndig
være fyldt 18 år
have fast bopæl i Danmark
afgive fuldt korrekte oplysninger
være indforstået med, at DAN-AKTIV kan kontrollere dine oplysninger
overholde DAN-AKTIVS lånebestemmelser
glæde dig over, at der er hele 9 fordele ved at tage et lån hos DAN-AKTIV

Tilfør kommentar

Fordele

 
1. Nemt
Du kan udfylde låneansøgningen elektronisk nu.

2. Hurtigt
Udfylder og sender du ansøgningen elektronisk, får du svar i løbet af tre dage.

3. Penge på lommen til det, du vil have
Du kan købe nu - og betale med små månedlige ydelser, mens du har glæde af din nyanskaffelse.

4. Valgfrit afdragstempo
Du kan fordele betalingen over 3 til 60 måneder, som det passer din økonomi.

5. Ingen stempelafgift
Den betaler DAN-AKTIV.

6. Ingen ekstra sikkerhed
Du behøver hverken at stille med en kautionist eller med nogen anden form for sikkerhed.

7. Ingen gebyrer når du indfrier
Du kan betale lånet ud når som helst. Vi straffer dig ikke med gebyrer af nogen som helst art.

8. Ingen udsving i renten
Du er sikret den samme, faste rente i hele lånets løbetid.

9. Vi blander os ikke
Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene til.

 

Tilfør kommentar

 
Dan-Aktiv A/S indgår i Finaref-koncernen under Crédit Agricole SA, og udgør dermed den danske gren af en af Europas største aktører inden for forbrugerfinansiering. Vi giver lån til private på min. 2.000 kr. og helt op til 40.000 kr. til private - og vi blander os ikke i, hvad pengene skal bruges til. Du bestemmer selv, hvor mange måneder du vil bruge til at betale lånet tilbage.

Sådan foregår det:
Når vi modtager din låneansøgning, gennemfører vi et kreditcheck og opretter dig som kunde. Når vi har registreret lånet, sender vi dig de girokort, du skal bruge til at betale med. Hvert år får du en opgørelse over, hvad du har betalt, og hvad du mangler at betale - lige som den, du kender fra din bank.
Renterne er fradragsberettigede, og derfor indberetter vi dem til skattevæsnet. Derfor får du glæde af fradraget, selv om du måske blot nøjes med at skrive din selvangivelse under.

Du kan få et lån hos DAN-AKTIV på to måder:
1. Udfyld den elektroniske låneansøgning. Vi vurderer ansøgningen samme dag og kontakter dig i løbet af tre dage. Er svaret positivt, bliver beløbet sendt til dig pr. check.

 

Hei!Fin tankevekker dette. Jeg skal ikke ge5 for mye inn pe5 fgiagle uenigheter, men vil gjerne pe5peke skrivefeil som er helt unf8dvendige og svekker tilliten til innholdet: fjern- ikke fje6rn, absorbsjon/absjorpsjon ikke absorbasjon, skjerper i

Hei!Fin tankevekker dette. Jeg skal ikke ge5 for mye inn pe5 fgiagle uenigheter, men vil gjerne pe5peke skrivefeil som er helt unf8dvendige og svekker tilliten til innholdet: fjern- ikke fje6rn, absorbsjon/absjorpsjon ikke absorbasjon, skjerper ikke skje6rper (flere av disse!) Erne6ring er ekstremt komplisert, og vi vet mye mindre enn folk flest tror. Jo mindre utdanning, jo mer vet de. PTene vet jo bedre hva du bf8r spise enn erne6ringsprofessorene. Godt noen sle5r oss ut av svimen

2012-09-24 | Faizal Anmeld

lånebeløb

hvor kan jeg se hvad jeg skylder jer?
kb.pedersen@jubii.dk

2009-11-27 | kbpedersen Anmeld
Tilfør kommentar

Lånebestemmelser

1. Renter beregnes fra den dag, DAN-AKTIV udbetaler lånet. Renten udgør pt. 1,85% pr. måned. Renter og administrationsgebyr tilskrives månedsvis. Stiftelsesprovision. 3,0% (min. kr. 350,-) af lånebeløbet, tilskrives ved oprettelsen.

2. Låne-eksempel:
Ved et lån på 10.000 kr. og med på løbetid på 24 mdr. vil de samlede kreditomkostninger udgøre 3.800 kr. og de årlige omkostninger vil udgøre 38,6%.

3. Hvis en månedlig ydelse ikke betales til tiden eller en betaling afvises eller tilbageføres på grund af manglende dækning eller lignende, udsender DAN-AKTIV rykker med betalingsfrist. Der debiteres herved gebyr på 100 kr. Såfremt betalingsfrist herefter ikke overholdes, udsendes yderligere rykker, og gebyr på 100 kr. debiteres.

4. Øvrige omkostninger, gebyrer m.v., der til enhver tid kan ændres af DAN-AKTIV:

Gebyr for manglende oplysning om adresseændring 100 kr.
Gebyr for aftaleændringer 100 kr.
Månedligt administrationsgebyr 25 kr. (opkræves i den månedlige ydelse)
Udover disse omkostninger kan DAN-AKTIV kræve låntager for samtlige incassoomkostninger og for udgifter til adresseforespørgsel i CPR-register.
5. DAN-AKTIV kan opsige lånet med 1 måneds skriftligt varsel til den 1. i en måned, såfremt lånet overgår til incasso.

6. Hvis låntager afgiver insolvenserklæring, udsættes for udlæg eller anden kreditforfølgning eller tager fast ophold uden for Danmarks grænser, er DAN-AKTIV berettiget til - uanset opsigelsesvarslet - straks at betragte gælden som forfalden til betaling.

7. Hvis tilskrivning af gebyrer og renter medfører, at lånets oprindelige løbetid forlænges, forbeholder DAN-AKTIV sig ret til at forhøje den månedlige ydelse.

8. Dette gældsbrev kan tjene som grundlag for umiddelbar fuldbyrdelse, jvf. RPL §478, stk. 1, nr. 5. DAN-AKTIV er således berettiget til at anvende gældsbrevet som grundlag for lovmæssig inddrivelse uden forinden at opnå dom eller forlig.

 

Tilfør kommentar